06-29 54 27 18 pureskinbymyrthe@live.nl

BASISBEHANDELING

Het begin met een goede basis!

BASISBEHANDELING – 75 MINUTEN

Reiniging I duo peeling I onzuiverheden verwijderen I epileren I harsen van bovenlip/ kin I ontspanningsmassage van gezicht, hals en decolleté I masker I specifieke crème I evt. make- up

Voorbereiden, behouden, herstellen: een uitgebreide basisbehandeling om je huid te verzorgen! 

Prijs € 48,50 | + een ampul € 58,50

SPECIFIEKE BEHANDELINGEN

Oplossing bieden voor een probleem

SEIZOENSBEHANDELING – 60 minuten

Speciale behandeling gericht op het ritme van de seizoenen. 100% ontspanning, afgestemd op uw huidconditie van dat moment. Met heerlijke geursensatie om het het well being gevoel helemaal compleet te maken. 

Wow, wat een glanzende huid!

Prijs € 62,50

DE SOIN PEELING RESURFACANT – 75 minuten

Cosmeceutische* peeling voor gezicht en hals die zorgt voor een verfijning van de huidstructuur. Na de behandeling is de huid egaal, stralend en heeft een opgeklaarde teint. Ideaal als voorbereiding op een kuur van de intensieve instituutbehandelingen. 

De prachtige egale teint straalt van licht en jeugdigheid!

Prijs € 65,00 + een ampul € 75,00

DE SOIN SUNDAMENTAL [W.]+ BEHANDELING – 75 minuten

Een doffe teint en pigmentvlekken zijn zichtbare tekenen die een gezicht vroegtijdig oud kunnen laten lijken. De professionele verzorging voor een stralende, doorschijnende teint dat vlekjes corrigeert. Een progamma dat begint in het instituut dat twee aanvullende behandelingen combineert; de soin peeling resurfacant en de soin fundamental [W]+.

De huid straalt! 

Prijs € 72,50

IMMUNISCIENCE – 60 minuten

De behandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Geeft onmiddellijk comfort aan de huid en vermindert roodheden.

Bouwt de weerstand op van de huid! 

Prijs € 58,50

CLARTE & COMFORT – 60 minuten

Deze behandeling is specifiek voor de huid met couperose en rosacea. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de wanden van de haarvaten worden versterkt.

Resultaat; gelijkmatige en rustige huid zonder rode vlekken.

Prijs € 58,50

SOIN PROFFESIONEL CORRECTEUR (acne-behandeling) – 45 minuten

Deze 4-stapsbehandeling bevat een concentraat aan krachtige actieve bestanddelen. De huid wordt weer gezond, helder en ontdaan van onzuiverheden.

Een frisse en heldere blik in 30 minuten.

Prijs € 45,00

SOTHYS HOMME – 50 minuten

Een doeltreffende no nonsens behandeling voor de man van nu! De combinatie van werkstoffen en massage technieken werken doeltreffend en ontspannend.

Een frisse en heldere blik in 30 minuten.

Prijs € 52,50

BEAUTY GARDEN – 60 minuten

Ga terug naar de natuur… Met de Beauty Garden by Sothys behandeling die uitsluitend wordt uitgevoerd met biologisch en ecologische producten. Het beste uit de natuur geconcentreerd in door Ecocert goedgekeurde cosmetica.

De natuur, inspiratiebron voor schoonheid!

Prijs € 60,00

HYDRA 3HA – 90 minuten

Een cosmeceutische behandeling op basis van gentechnologie voor een langdurige en intensieve werking op de vochtbalans van de huid. De barrièrefunctie van de huid wordt versterkt en met het drievoudig hyaluronzuur wordt het vocht in de bovenste lagen van de huid vastgehouden.  Uw huid is optimaal gehydrateerd en ziet egaler, gladder en jaren jonger uit. 

Je ziet er weer fantastisch uit!

Prijs € 85,00

COLLAGENE HYALUORIQUE – 90 minuten

Een cosmeceutische* antirimpelbehandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw uid die wordt bepaalt door de diagnose van de verouderingsgraad. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massages combineert voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid.  

Voor vrouwen die niet van ‘operatiemesjes’ houden. 

Prijs € 82,50

ENERGISANTE – 90 minuten

Een cosmeceutische* antirimpelbehandeling op basis van Siberische ginseng (gember). De buitengewone eigenschappen van deze plant zijn het aanpassingsvermogen aan de specifieke behoefte van elke man/vrouw om het energiekapitaal van de huid te optimaliseren. De Siberische ginseng onhult de huid met een vloed van licht waardoor de jeudgdigheid van de huid zichtbaar wordt.

Wát een boost! 

Prijs € 82,50

*Cosmeceutisch: De term cosmeceutisch komt van de combinatie van cosmetisch en farmaceutisch. Cosmeceutische producten worden op dezelfde manier gebruikt als cosmetische producten. Het verschil is dat cosmeceutische producten ingrediënten bevatten die invloed hebben op de biologische functies van de huid. Deze ingrediënten maken een groot verschil in hoe de huid eruit ziet. Ze helpen het uiterlijk van de huid te verbeteren door de huid de voedingsstoffen te geven die die nodig heeft om gezond te blijven. Cosmeceutische producten worden speciaal samengesteld om kleur, structuur en glans van de huid te verbeteren en rimpels te minimaliseren.