PRACHTIGE LIJN VAN CLEPHAR - Pure Skin by Myrthe
1068
post-template-default,single,single-post,postid-1068,single-format-standard,bridge-core-2.5.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

PRACHTIGE LIJN VAN CLEPHAR

PRACHTIGE LIJN VAN CLEPHAR

Alle innovatieve werkstoffen uit de fyto & biotechnologie, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid en worden zo samengesteld dat het risico op allergieën geminimaliseerd wordt. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes.

Clephar heeft zich gespecialiseerd in het produceren van huidverbeteringsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit en met de beste ingrediënten & transportsystemen. Dit alles leidt tot een bewezen resultaat! Daarnaast geloven ze bij Clephar dat effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand gaan met een intens wellness gevoel en hebben hiervoor een exclusief concept ontwikkeld. Dit is precies waar ik voorsta en wat ik belangrijk vind. Het stukje ontspanning creëren deze gehaaste tijd, dit samen in combinatie met huidverbetering.

Clephar doet je huid stralen

Geen reactie's

Geef een reactie