ONCOLOGIE BEHANDELING - Pure Skin by Myrthe
1192
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1192,bridge-core-2.5.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

ONCOLOGIE BEHANDELING

DE BEHANDELING:
Je hoort continu wat je niet meer of tijdelijk niet mag. Deze behandeling is ontwikkeld om je middenin of na je oncologie proces te helpen om je huid te ondersteunen en jou te helpen om lekker in vel te zitten.

 

Helaas merk ik vaak dat mensen tijdens dit ziekteproces wegblijven, omdat ze bang zijn iets verkeerd te doen. Niet nodig, want met de juiste producten, behandelingen en massage technieken kan ook jij genieten van me-time. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe om te gaan met nieuwe en vaak vervelende huidcondities.

 

Clephar heeft alle producten in huis voor mensen met een gevoelige huid. Als je in een oncologietraject zit heb je een verhoogde kans op irritaties, huidinfecties en allergiën, in het behandelingsproces zal je merken dat je huid volledig uit balans raakt. Je kan last krijgen van een erg droge, schilferige huid, terwijl je ook spontaan acné kan ontwikkelen. Het huidvernieuwingsproces raakt verstoord en de barrièrefilm beschadigd. Helaas wordt je huid hierdoor ook erg pigmentgevoelig!
Juist nu is het heel belangrijk om je huid goed beschermen en hem extra comfort te geven.

 

 

Het DERMA+ gamma werd enkele jaren geleden specifiek ontwikkeld voor oncologiepatiënten. Deze producten bieden een comfort aan een droge, schilferige huid, zonder vet en plakkerig aan te voelen. Maar ook een huid die ineens acné ontwikkelt, vindt je binnen het Clephar gamma zachte maar effectieve oplossingen.

 

 

Clephar Deo Cream is een efficiënte én 100% veilige deodorant.
In tegenstelling tot vaak schadelijke spuitbussen en onhygiënische rollers, waarbij je de bacteriën in de roller brengt, biedt Deo Cream een langdurig werkende oplossing, ook voor de meest gevoelige huiden.

 

Niets is zo fijn en heilzaam als wat warme zonnestralen. Met Clephar kan je zonder risico de zon in. Steeds met de hoogste UVA bescherming.

 

OVER MYRTHE

 

 

 

Ik ben tien jaar geleden begonnen met het helpen van mensen om lekker in hun vel te zitten door huidverbeterende behandelingen en persoonlijk advies. Van acne problemen tot matchende wenkbrauwen. De oncologie behandelingen vind ik extra speciaal. Het behandelproces van kanker heeft enorm veel invloed op de huid en ook het welzijn van de persoon. Met deze behandeling kan ik helpen om de huid te verbeteren en hoop ik een uur vol ontspanning te kunnen bieden.

 

OVER DE PRODUCTEN:
Getest en goedgekeurd door ziekenhuizen
Hoge dosis aan actieve bestandsdelen die gebruikt mogen worden tijdens je traject.

 

KOSTEN BEHANDELING €78,50

 

Heb je vragen over de behandeling of de producten? Dan mag je me altijd bellen of mailen.