HUIDSTRUCTUUR - Pure Skin by Myrthe
969
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-969,bridge-core-2.5.1,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

HUIDSTRUCTUUR

BEHANDELINGEN:

> AHA Glycolic
> DermaXpert kerato treatment  
> Scinnovation  

 

 

AHA GLYCOLIC 15% of 30%
75 minuten
Kosten €73,00

 

Een energie gevende, oplichtende en egaliserende behandeling. De oplichtende en egaliserende eigenschappen van AHA’s en BHA’s zijn aangevuld met de sterk hydraterende werking van Hyaluron en de celvernieuwende kracht van microcollageen peptiden.

De AHA Glycolic behandelingen zijn in 2 verschillende sterktes in te zetten.

De behandeling creëert een fris en helder gelaat en is tevens geschikt als opfrisser.

 

 

DermaXpert kerato treatment  
90 minuten
Kosten €86,50

 

Deze behandeling is voor de huid met problematische huidcondities, zoals Keratosis Pilaris (ontstaat door een verstoorde uitrijping van de haarzakjes), atopisch eczeem en de droge huid. DermaXpert biedt (farmaceutische) oplossingen voor medische huidaandoeningen. De producten zijn specifiek geformuleerd om gericht problematische huidcondities als Keratosis Pilaris, atopische eczeem en de extreem droge huid te verbeteren.

 

Wat doet deze behandeling precies voor je huid?
⦁ Herstelt de hydrolipide filmlaag
⦁ Herstelt de essentiële vochtbalans
⦁ Beschermt de huid tegen uitdroging

 

 

Scinnovation 
90 minuten
Kosten €86,50

 

De Scinnovation behandeling is de oplossing voor een huid die behoefte heeft aan anti-aging, met de focus op het bestrijden van rimpels, pigmentvlekken, fijne lijntjes en een zachtere structuur. Deze behandeling werkt ook preventies. Deze behandeling herstelt huidschade, veroorzaakt door stress, poluenten (verontreinigende stoffen) en UV-licht. Scinnovation biedt bescherming tegen vrije radicalen en huidveroudering. Na de behandeling heb je een stralende huid, wordt de teint lichter en de tekenen van houdveroudering worden zichtbaar minder. Een vitamine C boost voor de huid.

 

Het resultaat van de Scinnovation:
⦁ Verstevigd de huid en geeft meer volume
⦁ Herstelt de essentiële vochtbalans
⦁ Herstelt de soepelheid van de huid en zorgt dat deze goed aanvoelt
⦁ Verhelderd de teint
⦁ Voedend en beschermend