06-29 54 27 18 pureskinbymyrthe@live.nl

BODY MENU

Een uitzonderlijke behandeling met een ode aan het welzijn, de ontspanning en de schoonheid van het lichaam.
De behandelingen zijn geïnspireerd op Japan of de Oriënt en vormen een echte uitnodiging tot een reis, de verleiding van een parfum van elders

HANAKASUMI

Een nieuw energie gevend ritueel van 60minuten, geïnspireerd door Japanse tradities om de huid te voeden en met Aziatische geuren te parfumeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een warme rijstpoeder-kersenbloempeeling die na het intrekken met mild scrubbende doeken wordt afgenomen en vervolgens een heerlijk ruikende karitéboter voor drukpuntmassage van de voeten en modellering van het lichaam. De zintuigen reizen in vervoering naar een tuin vol bloeiende kersenbomen.

Prijs
€ 65,00

CEREMONIE D’ORIËNT(stempel-massage)

Een ontspannend ritueel wat geïnspireerd is op Azië. We beginnen met een peeling van de rug met gemberbalsem. Daarna gaan we met stenen die uit Balie komen omhult met een katoenen doek met kruiden ( Gember, Mandarijn, Kruidnagel, Nootmuskaat) die ondergedompeld zijn in warme cacao boter en marula olie masseren.

Prijs
€ 65,00

HOT STONE

De techniek van de hotstone massage bestaat al duizenden jaren. Er wordt gebruik gemaakt van warme stenen om een effect op lichaam en geest te creëren en is heerlijk om te ondergaan. De combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën resulteert in een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: een zeer zachte huid, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd. De hotstone massage is te boeken voor:

Prijs
30 minuten € 27,00
60 minuten € 57,00