BEHANDELINGEN - Pure Skin by Myrthe
521
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-521,bridge-core-2.5.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

KIES EEN BEHANDELING DIE BIJ JE PAST

Bij Pure Skin by Myrthe draait het om het verminderen en/of oplossen van huidproblemen en daarmee help ik je graag. Ik focus me op ontspannende en effectieve behandelingen voor diverse huidtypes en -problemen.

 

Sommige behandelingen staan meerdere keren op deze pagina, omdat ze bij elk huidprobleem op een ander level werken. De behandelingen zijn ingedeeld op basis van intensiviteit. Dit wordt aangegeven met een bolletje achter de naam van de behandeling. Zodat je kunt zien op welke intensiteit de behandeling wordt aangepakt.

 

Wil je meer informatie over de behandelingen, jouw huidtype en/of probleem of wil je meteen afspraak maken? Neem dan contact met mij op. Je kunt hier ook direct online een afspraak maken.

VITALISATIE/

BESCHERMING

HUID
STRUCTUUR

LIFTING/
VOLUME

RIMPEL
VERMINDERING

RIMPEL
VERMINDERING

PIGMEN
TATIE

BARRIERE HERSTEL/
ECZEEM

ROOD
HEDEN

GEVOELIGHEID/
ALLERGIE

ONZUIVERE/
ACNE HUID

HYDRATATIE
BEHANDELINGEN